Vergroot uw positief imago in Lokeren en omstreken!

Athletico Oudenbos is een voetbalploeg die sinds het seizoen 2006-2007 uitkomt in het Waas Liefhebbers Voetbal (Walivo); een voetbalverbond dat ongeveer 90 actieve voetbalploegen telt in en rond Lokeren.

Athletico Oudenbos staat gekend als een zeer enthousiaste club met een actieve werking. Niet alleen onze dynamische website boordevol informatie, maar ook de activiteiten naast het voetbalterrein maken van ons een unieke club binnen Walivo. 

WAAROM WORDT U SPONSOR VAN ATHLETICO OUDENBOS?


  • U identificeert zich met een positief ingestelde, stabiele Lokerse ploeg met een sportief en jeugdig karakter. Dit bezorgt uw onderneming een gunstig imago binnen het sociale netwerk van de spelersgroep, supporters en de tegenstrevers.
  • U creĆ«ert naambekendheid binnen het voetbalverbond Walivo dat gekenmerkt wordt door zijn Wase (en Lokerse) karakter.
  • Uw bedrijfsgegevens (naam, logo, activiteiten) worden vermeld op onze sponsorspagina en uw logo verschijnt op al onze webartikelen.

HOE KAN U SPONSOREN?


Een hoofdsponsor, rugsponsor en broeksponsors hebben we, maar u kan toch onze club steunen. Uw bedrijfsnaam, -logo en -website plaatsen wij op onze sponsorpagina en uw logo komt in ons sponsoroverzicht bij elk webartikel.
Voor deze formule betaalt u elk seizoen slechts 100 euro.

WAAROM HEBBEN WIJ U NODIG?


Athletico Oudenbos bestaat dan wel al een hele poos, maar elk seizoen zijn er natuurlijk heel wat kosten verbonden aan een voetbalclub. Het huren van het voetbalterrein, het verzekeren van de spelers en het vernieuwen van de spelersuitrustingen zijn maar enkele van de kosten waar een voetbalploeg mee te maken heeft.

Een aanzienlijk deel van deze kosten nemen we zelf voor onze rekening door lidgeld van de spelers en de inkomsten die we halen uit onze supporterssouper, maar we doen ook een beroep op sponsors die zowel de voetbalsport als het Lokers vereningsleven een warm hart toedragen.

GEINTERESSEERD OM SPONSOR TE WORDEN VAN ATHLETICO OUDENBOS?


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie omtrent sponsoring van onze club.

Deze ondernemingen zijn al de trotse sponsor van Athletico Oudenbos.