Athletico versterkt zich met Koen Van Doorslaer

De 28-jarige Koen Van Doorslaer ruilt derdeprovincialer FC Eksaarde in voor Walivo-tweedeklasser Athletico Oudenbos.

"Na anderhalf jaar bij de reserven van Eksaarde had ik het wel gezien. Ik wil bij Athletico Oudenbos weer voetbalplezier terugvinden. Het laatste half jaar bij FC Eksaarde was één grote teleurstelling door niet-nagekomen beloftes."

De kwieke en frêle rechterflankaanvaller heeft zijn opleiding gekregen bij SK Wachtebeke waar hij 21 jaar de dienst uitmaakte. Als raszuiver jeugdproduct speelde hij een zevental seizoenen in de A-ploeg en vierde onder meer de promotie van vierde naar derde provinciale als basisspeler. "Dat was één van m'n mooiste voetbalmomenten."

"Mijn kwaliteiten? Ik ben snel en heb vista. Ik heb een goede basistechniek waardoor ik vrij makkelijk een assist geef. Alleen voor doel moet ik nog beslissender zijn om de kans af te werken, maar dat compenseer ik met m'n stilstaande fases. Ik zeg niet dat ik een vrijschopspecialist ben, maar ik krul het leer toch vaak tegen de touwen. Mijn kopspel is dan wel één van m'n mindere kanten."

Ik speel graag als rechterflankaanvaller in een 4-3-3-opstelling, maar ik kan in principe elke positie in het aanvallende compartiment invullen. Als schaduwspits of op de 10 kan ik ook perfect uit de voeten."


Mis geen seconde van Koens prestaties.